top of page
Lassen_edited.jpg

Lassen

Of het nu gaat om het repareren van

graafmachine-emmers, versleten tandwielen of andere kritieke componenten, slijtvast lassen biedt een kosteneffectieve oplossing voor het herstellen en verbeteren van de prestaties van machines.

Hierdoor kunnen bedrijven downtime verminderen, operationele efficiëntie maximaliseren en de algehele levensduur van hun apparatuur verlengen.

 

In de wereld van machineonderhoud is slijtvast lassen een onmisbare techniek om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van machines te waarborgen.

In de wereld van machine reparatie speelt slijtvast lassen een cruciale rol bij het herstellen en verbeteren van de duurzaamheid van onderdelen die onderhevig zijn aan intensieve slijtage. Slijtage aan machineonderdelen kan veroorzaakt worden door wrijving, schuring en abrasieve omstandigheden, wat resulteert in verminderde prestaties en een kortere levensduur van de apparatuur.

Slijtvast lassen is een geavanceerde lastechniek waarbij materialen met hoge weerstand tegen slijtage, zoals hardfacing-legeringen, op slijtagegevoelige delen van machines worden aangebracht. Dit proces herstelt niet alleen beschadigde oppervlakken, maar verhoogt ook aanzienlijk de weerstand tegen toekomstige slijtage. Door het gebruik van gespecialiseerde lastechnieken kunnen technici de levensduur van machineonderdelen verlengen en de betrouwbaarheid van het gehele systeem verbeteren.

Bij Berg Metaal verstaan we deze expertise middels:

Autogeen Lassen

Elektrode Lassen

MIG/MAG Lassen

TIG Lassen

bottom of page